Henri Karsten

Henri Karsten er daglig leder for Galleri Paasche, og har markert seg som en aktiv og entusiastisk gallerist de tre årene han har drevet galleriet. Han har ikke bare hatt som mål å vise fram kunst, men også å engasjere sine bysbarn og spesielt den yngre garde.

flickr:8900367725

Henri Karsten er født og oppvokst i Wikifjord, og har hovedfagseksamen i kunsthistorie fra Universitetet i Tromsø. Han har i tillegg studert fransk språk og kultur i Frankrike, og har nettopp avsluttet kaospilotutdanning fra Universitetet i Roskilde i Danmark. Han har lang erfaring med gallerivirksomhet fra inn- og utland. Han har blant annet vært daglig leder av Galleri Kitsch i Drøbak, som han drev i ca. ti år sammen med sin tidligere ektefelle, Oddny "Olala" Nerdrum. Han har også jobbet som medarbeider ved det studentdrevne Julegalleriet i Roskilde i studietiden, og vært ansatt som kurator i to år ved galleri Petit Paasche i Lyon, Frankrike, hvor han spesielt jobbet med formidling av kunst til innvandrerungdom med hovedfokus på integrering.

Medarbeidere i Galleri Paasche er formidler Scarlet Nouvel, katalogansvarlig Isabella Lavelle og presseansvarlig Rødhette Ulf.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License